Гриби України. Видання друге, перероблений та доповнене. Козак Василь 2021
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага, роздрібне замовлення перераховується з націнкою, про що Вас сповістять. У період перших 2-3-х тижнів нового навчального року приймаємо переважно замовлення оптові на клас, паралель, групу. Роздрібні – розглядаємо у міру розвантаження нашого складу. Прохання поставитися з розумінням даної ситуації та після оформлення замовлення на сайті зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару та термінів виконання. Ми намагаємося приділити кожному увагу.
Якщо Ви не знайшли товар, повідомте нам на ел. пошту або зателефонувати: 063-465-77-15; 067-266-03-43
На сайті розміщена лише мала частина продукції. Великий вибір тут: https://ychebnik.com.ua/ 10-річний досвід
У книзі подане загальне поняття про гриби: їх будову, розмноження, екологію. Вміщені кольорові ілюстрації та наведений короткий опис найбільш поширених грибів України. Розглянуті питання значення грибів у житті лісу та їх охорони. Багато уваги приділено переробці грибів та грибній кулінарії.
Для широкого кола читачів
ПЕРЕДМОВА
Пропонована Вашій увазі книга - плід багаторічної праці автора, який висвітлює широке коло питань, пов'язаних зі значеним грибів у житті і практичній діяльності людини
У розділі «Загальна характеристика грибів" розглянуті питання загальної будови і живлення цих своєрідних організмів, що виокремлені в самостійне Царство Гриби.
Розділ «Плодові тіла грибів» присвячений дослідженню різноманітності форм і будови плодових тіл вищих грибів - макроміцетів.
Значна увага в наступних двох розділах приділена систематиці грибів, а надто класів Сумчасті й Базидіоміцети, розгляду їх екологічних груп, особливостям живлення і співіснування з рослинами. За систематичним принципом подано опис 262-х видів грибів, фотографії яких об'єднані у 48-ми таблицях. Фотографії допоможуть розпізнати гриби тим, хто має справу з їх промисловою заготівлею і аматорам "тихого полювання", які можуть взяти цю книгу із собою до лісу.
У розділі «Особливості плодоношення грибів - макроміцетів, їх роль в житті лісу та можливе використання" йдеться про ознаки отруєння грибами та про способи надання першої медичної допомоги потерпілим ; про фенологічні ознаки грибного сезону і правила збирання грибів; харчову цінність грибів та їх радіометричний контроль, охорону та значення в житті лісу.
Значна увага приділена способам переробки грибів і загальним засадам їх консервування в домашніх умовах. А різноманітні рецепти холодних страв, супів, бульйонів, соусів і начинок із грибів зацікавлять широке коло читачів.
https://ychebnik.com.ua/
Viber 098-153-08-60
Почуємо, підкажемо, допоможемо