Організація харчування дітей у ЗДО Л. А. Швайка 2021
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага, роздрібне замовлення перераховується з націнкою, про що Вас сповістять. У період перших 2-3-х тижнів нового навчального року приймаємо переважно замовлення оптові на клас, паралель, групу. Роздрібні – розглядаємо у міру розвантаження нашого складу. Прохання поставитися з розумінням даної ситуації та після оформлення замовлення на сайті зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару та термінів виконання. Ми намагаємося приділити кожному увагу.
Якщо Ви не знайшли товар, повідомте нам на ел. пошту або зателефонувати: 063-465-77-15; 067-266-03-43
На сайті розміщена лише мала частина продукції. Великий вибір тут: https://ychebnik.com.ua/ 10-річний досвід
Заклади освіти мають розробити, увести в дію та працювати за НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) — системою управління безпечністю харчових продуктів. На допомогу керівнику ЗДО ми створили посібник, у якому містяться усі нормативно-правові документи та зразки ведення документації щодо впровадження системи безпечного харчування
На сторінках посібника запропоновано:
- Перелік нормативно-правових документів щодо організації харчування дітей у ЗДО.
- Орієнтовні зразки ведення документації.
- Орієнтовну картотеку страв.
- Зразки оформлення документації.
- Програми-передумови.
- Особливості складання двотижневого меню за сезонами в умовах ЗДО
https://ychebnik.com.ua/
Viber 098-153-08-60
Почуємо, підкажемо, допоможемо