Хімія 7 клас Зошит для практичних робіт Л. С. Крикля, П. П. Попель 2015
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага, роздрібне замовлення перераховується з націнкою, про що Вас сповістять. У період перших 2-3-х тижнів нового навчального року приймаємо переважно замовлення оптові на клас, паралель, групу. Роздрібні – розглядаємо у міру розвантаження нашого складу. Прохання поставитися з розумінням даної ситуації та після оформлення замовлення на сайті зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару та термінів виконання. Ми намагаємося приділити кожному увагу.
Якщо Ви не знайшли товар, повідомте нам на ел. пошту або зателефонувати: 063-465-77-15; 067-266-03-43
На сайті розміщена лише мала частина продукції. Великий вибір тут: https://ychebnik.com.ua/ 10-річний досвід
Обсяг – 32 стор.
Формат – 165×215 мм (70х90/16)
Оправа – 3 (м’яка)
Зошит містить практичні роботи і лабораторні досліди, передбачені програмою з хімії для загальноосвітніх навчальних закладів, а також досліди, які можна виконати вдома. Запропонований матеріал допоможе учневі краще підготуватися до хімічного експерименту, вирізняти його основні етапи, ефективно використовувати час при проведенні дослідів і оформленні отриманих результатів.
Зміст
Звернення до учнів
Правила роботи в хімічному кабінеті
Правила безпеки під час проведення хімічних дослідів
Практичні роботи
1. Правила безпеки під час роботи в хімічному кабінеті.
Прийоми поводження з лабораторним посудом, штативом і нагрівними приладами. Будова полум’я
2. Розділення неоднорідної суміші
3. Дослідження фізичних і хімічних явищ
4. Добування кисню з гідроген пероксиду, збирання, доведення його наявності
Лабораторні досліди
1. Ознайомлення з фізичними властивостями речовин.
Опис спостережень. Формулювання висновків
2. Ознайомлення зі зразками простих і складних речовин
3. Проведення хімічних реакцій
4. Виготовлення водних розчинів із заданими масовими частками розчинених речовин
5. Випробування водних розчинів кислот і лугів індикаторами
Домашній експеримент
1. Взаємодія харчової соди з лимонною кислотою, соком квашеної капусти, кефіром
2. Виготовлення водного розчину кухонної солі
3. Очищення води
На дозвіллі
1. Властивості деяких речовин
2. «Виготовляємо» молекули
3. Зміна кольору під час хімічної реакції
4. Каталітична дія речовин, які містяться в овочах, на розклад гідроген пероксиду
5. Гасіння полум’я
6. Індикатори в рослинах
https://ychebnik.com.ua/
Viber 098-153-08-60
Почуємо, підкажемо, допоможемо